+37062301131

Kas yra motociklo apsaugos lankai?

Oct 03, 2022
media
media
media
media
/ 1

Motociklo variklio lankai paprastai gaminami iš iš chromuoto nerūdijančio plieno. Jie tvirtinami prie apatinio rėmo ar variklio bloko ir paprastai susideda iš dviejų dalių, kad susimontuotų kiekvienoje pusėje.

Motociklų saugos lankai neapsaugo nuo motociklo susidūrimo metu nukritusiems vairuotojams, tačiau jie gali sustabdyti kritimą motociklą ant jūs kritimo metu. Dar galima investuoti į lankus motociklo apsaugai, nes jų paskirtis yra apsaugoti vertingas ir brangias motociklo dalis.

Motociklo variklio lankai padeda išvengti didelių apgadinimų, jei motociklas apvirsta stovėdamas arba apvirtęs nedideliu greičiu. Strypai yra skirti apsaugoti variklį, degalų baką, plastikus, dažus ir t.t.

Geresnis vairuotojo saugumas yra variklio lanku šalutinis produktas, o ne tikslas. Buvo atlikti tyrimai, kurie patvirtina, kad apsaugos lankai gali padėti blauzdos sužalojimus, tai pat jie gali būti veiksmingi siekiant motociklo svorio atsitrenkimo ant motociklininko avarijos metu.

Nacionalinė greitkelių eismo saugumo administracija ( NHTSA ) nustatė, kad blauzdos traumos labai prisideda prie motociklininkų patiriamų sekinančių sužalojimų. Motociklo avarijos metu motociklininkas nukrenta, o vairuotojo koja gali prispausti motociklininko svoris. Taip pat dažnai pasitaiko nudegimų, kai varikis arba išmetimo sistemą prispaudžia motociklininką.

Degalų bakas ant motociklo yra lengvas dėl būtinybės. Degalų bako pradūrimas motociklo avarijos metu kelia labai realią gaisro riziką, sukeldama pavojų motociklininkui ir asmenims, bandantiems suteikti pagalbą. Motociklo apsauginiai lankai negarantuoja, kad degalų bakas negali būti pradurtas, tačiau sumažiną pradūrimo riziką, dėl kurios motociklo avarijos metu gali išsilieti degalai.

Didieji gamintojai, tokie kaip ,,Kawasaki IR ,, Harley Davidson dabar visuose kruiziniuose motocikluose gamina apsauginius lankus, o daugelis kompanijų gamina juos kaip antrinės rinkos priedus. Juo lengva montuoti ir jie atsiperka už žalą kurią motociklui gali sukelti vienas apvirtimas.

Atsižvelgiant į palyginti į mažą kainą, apsauginiai lankai yra prasmingi kaip dar vienas motociklų saugos sluoksnis, todėl yra pasminga įdiegti paprastą antrinės rinkos saugos funkciją, kad sumažintumėte traumų ir žalos tikimybę.

Svarbu atsiminti, kad apsaugos lankai yra tik vienas įrankis jūsų saugos arsenale. Niekas negali pakeisti, važiavimo kursų, atsakingo vairavimo ir visų saugos priemonių dėvėjimo svarbos. Apsauginiai motociklo lankai jokių būdų negarantuoja, kad motociklo avarijos metu nesusižalosite, tačiau jie apsaugo jūs ir motociklą.



Susiję produktai
Komentarai: 0

Komentarų nėra

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus publikuojamas. Būtini užpildyti laukai pažymėti.*

    Į viršų