+37062301131

Motul

Jan 16, 2023
media
media
media
/ 1
Motul - yra pasaulinė Prancūzijos įmonė, gaminanti, kurianti ir platinanti tepalus varikliams ir pramonei.

Šiandien „Motul“ veikia daugiau nei 80 šalių ir projektuoja sudėtingus tepalus, turinčius didesnę techninę pridėtinę vertę. Motul, būdama daugelio sintetinių ir pusiau sintetinių produktų pradininkė, visada teikė pirmenybę naujovėms, moksliniams tyrimams ir plėtrai. Įmonė taip pat yra motociklų tepalų rinkos lyderė Prancūzijoje. Automobilių sporto srityje daugelis gamintojų pasitiki „Motul“ dėl technologinių automobilių/dviračių lenktynių pokyčių.

„Motul“ užmezgė glaudžius ryšius su tokiais gamintojais kaip „Nissan“, „Yamaha“, „Subaru“, „Toyota“, „Honda“ ir „Suzuki“ ir kt. „Motul“ buvo pirmasis tepalų gamintojas, panaudojęs esterių technologiją savo 100% sintetinėms automobilių alyvoms formuoti, pasinaudodamas naujovėmis, pirmą kartą išrastomis aviacijos pramonei. Tepalai pasižymi išskirtiniu atsparumu aukštai temperatūrai. „300V“, pavyzdinis „Motul“ asortimentas, labai patobulėjo, nes dalyvavo prestižiškiausiose motociklų lenktynėse.


MOTUL alyva gaminama jau daugiau kaip 160 metų. Pasirinkimas iš ties platus – alyva pritaikyta bet kuriam šių dienų automobiliui. Alyvos kokybę užtikrina milžiniška patirtis ir atsidavimas darbui – todėl tarp mūsų ji labai vertinama kaip aukštos kokybės patikima variklinė bei transmisinė alyva. Iš gausaus asortimento išsirenka net išrankiausi.


Gamintojo patirtis - daugiau nei 160 metų patirtį turinti tarptautinė bendrovė. Bendrovė sukūrusi pirmąją 100% sintetinę alyvą pasaulyje ir galinti pasigirti daugybe kitų laimėjimų tepalinės alyvos gamybos rinkoje. Visi Motul produktai gaminami tik Prancūzijoje. 

Motul buvo pirmoji pasaulyje alyvos gamintoja sukurusi unikalią ESTER technologiją, kurios panaudojimas 100 proc sintetinių alyvų gamyboje padėjo pritaikyti iki tol tik aviacijoje naudotą technologinį sprendimą kasdieniuose automobiliuose. Augalinės kilmės esteriai suteikia didžiulį privalumą kai lyginame alyvų temperatūrinį atsparumą, suteikiamą apsaugą nuo dėvėjimosi ir kitas svarbias sąvybes. ESTER technologijos pagrindu šiandien gaminami visi 300V serijos produktai, skirti išskirtinai sportui (moto ir auto). Būtent sporte aukščiausios kokybės alyva suteikia labiausiai jaučiamą pranašumą. 

Susiję produktai
Komentarai: 0

Komentarų nėra

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus publikuojamas. Būtini užpildyti laukai pažymėti.*

    Į viršų