+37062301131

Geriausios Motociklų Stovyklavimo Palapinės

Feb 11, 2023
media
media
media
/ 1

„Wolf Walker“ vandeniui atspari motociklo palapinė

Tai yra keletas vienintelių tikrų „motociklams“ skirtų palapinių rinkoje. „Wolf Walker“ motociklų palapinė turi tą patį pagrindinį dizainą kaip „ Redverz “ ir „Lone Rider“ palapinės, dėl kurių šis stilius buvo populiarus. Išskirtinė savybė yra jūsų motociklo „garažas“. Galimybė laikyti motociklą viduje naktį suteikia daug privalumų, pradedant nuo oro sąlygų saugojimo ir baigiant atgrasymu nuo vagystės.

„Wolf Walker“ palapinėje naudojama „vandeniui, lietui, vėjui, saulės spinduliams atspari medžiaga, tvirta ir patvari“ poliesterio konstrukcija ir aliuminio palapinės stulpai. Palapinė skirta miegoti dviem žmonėms ir vienam motociklui ir supakuota į reikalaujamą 24 x 11 x 6 cm krepšį. Teigiama, kad „Wolf Walker“ vandeniui atspari motociklų palapinė sveria 6,8 kg. Kita priežastis, kodėl verta apsvarstyti galimybę naudoti Wolf Walker palapinę, yra ta, kad sutaupysite daugiau nei kelis šimtus eurų, palyginti su konkurentais.

Dvivietė palapinė

Dviejų asmenų palapinės puikiai tinka stovyklauti su motociklu, nes jose jums užtenka vietos miegoti ir išsidėstyti įrangą, todėl pasiekiamas puikus naudingumo ir kompaktiško saugojimo balansas. 

Yra daugybė puikių palapinių prekių ženklų, o ,,HUSKY'' yra vienas iš jų. Šis gamintojas už protingą ir intuityvų dizainą, dėl kurio sąranka itin greita ir paprasta, net jei tai darote pirmą kartą. Iš tikrųjų yra vieno, dviejų ir keturių žmonių dydžių, jei jums reikia daugiau ar mažiau vietos. Ši palapinė turi poliesterio konstrukciją su tinkliniu viršumi, iš kurio atsiveria puikūs naktiniai vaizdai, tačiau taip pat yra lietaus skraidyklė, skirta stovyklauti kai šaltą ar šlapia. Šis gamintojas naudoja du aliumininius stulpus, kurie padeda palapinės pastatymą padaryti lengvą. Nustatymo matmenys yra 85 x 54 x 40 cm, o supakuotas svoris yra maždaug 2,5 kg.

Vieno asmens palapinė


Jei jums nerūpi vidinė erdvė ir tiesiog reikia vietos miegui, tai yra labai mažas ir lengvas pasirinkimas. Vieno žmogaus palapinės, sukurtos taip, kad būtų didesnės nei jūsų miegmaišis, pilnai dengiančios ir pagamintos iš palapinę primenančių medžiagų. Iš pradžių buvo sukurtos kaip avarinės pastogės. 

Kompaktiškai supakuojama, lengvas montavimas.

Hamakas

Jei ieškote kito lengvo varianto, verta apsvarstyti hamaką. Žinoma, turėsite stovyklauti ten, kur galėtumėte pritvirtinti dirželius, ir jums tikriausiai geriausiai seksis esant šiltam ir ne šlapiam orui, nors tam taip pat yra būdų.

Gaminių ir priedų asortimentas yra didžiulis, įskaitant viską nuo lietaus brezento ir tinklelio nuo vabzdžių iki viršutinių ir apatinių šilumą užtikrinančių antklodžių. Hamakas turi svorio limitą, nailoninę konstrukciją, sveriantis kiek daugiau nei kilogramą.












Komentarai: 0

Komentarų nėra

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus publikuojamas. Būtini užpildyti laukai pažymėti.*

    Į viršų